Govor

Samo imam nekoliko obavijesti prije nego što nastavimo sa radom, idemo sa iznošenjem stajališta.

Dakle, ovako što se tiče utičnica ovdje rekli su mi da nedostaju. Tajništvo je dobilo sada nalog da pronađe načina kako će stolovi imati utičnice, nisu mi precizirali rok, ali rade na tome i to će biti najbrže što mogu riješeno. To je jedna stvar.

Druga stvar je Internet, na to ste mi isto ukazali da ima problema. Sa T-Comom je uspostavljena komunikacija i radi se na pojačanju i Wi-fi i sveukupne usluge interneta.

Nadalje obavijest dakle oko press konferencija. Novinari su zamolili da bi, da im je dosta nespretno ovi press pointovi jer ima puno stepenica i najteže je u stvari kamermanima koji idu stalno s jednog mjesta na drugo, tako da će prostor za konferencije za medije biti u onoj staklenoj dvorani kraj novinarske sobe. Dakle, tamo su dvije dvorane u staklu. Novinari su prvo tražili obadvije, to smo odobrili. Međutim, sada smatraju da im je bolje da imaju jednu, a da u drugoj budu press konferencije tako da ćemo opremiti tu dvoranu, isto će biti baner i sve ono što je potrebno stolci i mikrofoni, govornica. To će biti od ponedjeljka. Ali naravno i unutar saborske zgrade novinari koji će uzimati pojedinačne izjave mogu to raditi na lokacijama kao i do sada.

I mislim da je to to.

Dobro je. To su te informacije.

Sada ćemo onda napraviti stanku do jedan sat, onda će biti iznošenje stajališta i nakon toga idemo sa drugom točkom dnevnog reda.

Hvala vam.

STRANKA U 12,50 SATI